Professionele verhuisliften verhuur in Maasmechelen en regio

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Huurverhuislift.nl in actie

Ook iets omhoog of omlaag te liften in Maasmechelen of omgeving?

In Belgische Limburg ligt het oogverblindende Maasmechelen. Bent u van plan om binnenkort naar Maasmechelen te verhuizen? Het huren van een verhuislift is de ideale manier om uw volledige inboedel of losse meubelstukken tot een maximale hoogte van 27 meter te tillen. Dit is net zo hoog als 8 verdiepingen!

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Met een verhuislift (ook bekend als meubellift of ladderlift) zijn al uw te spullen zo omhoog of omlaag gelift. Een verhuislift van Huurverhuislift.nl word altijd bestuurd door een ervaren verhuislift operator. Onze verhuislift operators beschikken allen over alle benodigde certificaten om de lift op een veilige wijze te bedienen. Een echte vakman dus! Zo weet u zeker dat uw dierbare spullen op een veilige manier omhoog of omlaag gelift worden.
De verhuislift operator kan ook dienst doen als een meewerkende verhuizer. Dit houdt in dat hij u helpt bij het laden en lossen van de lift zodat de gehele inboedel op een veilige wijze gelift kan worden.

Heeft u extra hulp nodig bij het verhuizen? Kies dan vandaag nog voor een extra meewerkende verhuizer. Onze meewerkende verhuizers kennen als geen ander de fijne kneepjes van het vak. Zij helpen u om alle soorten meubels, denk aan een bankstel, wasmachine, droger of aquarum op een veilige manier schadevrij te verhuizen.
Samen met de verhuislift operator vormt de meewerkende verhuizer een perfect team!

Als bedrijf zijn wij al 25 jaar actief, alle mogelijke situatie’s hebben wij al meegemaakt. U komt dus nooit voor verassingen te staan. Wij weten precies wat er nodig is om het liften van uw inboedel of los meubelstuk tot een succes te maken.

Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij ons een verhuislift huren, bent u een ondernemer? Neem dan contact met ons op voor onze speciale voorwaarden en tarieven voor het huren van een verhuislift voor ondernemers. Wij kunnen u begeleiden en ondersteunen bij verschillende soorten verhuizingen. Maar een verhuislift is bij ons ook te huur als u slechts een kast, koelkast of meubelstuk met onze ladderlift omhoog- of omlaag gelift wilt hebben.

Het huren van een meubellift is simpel. U neemt  met ons op of vraagt een offerte aan.
Zodra u akkoord gaat met de offerte neemt onze planning contact met u op. Omdat we beschikken over meerdere verhuisliften kunnen we vaak ook last-minute bij u op de stoep staan.
Onze verhuislift operator heeft de verhuislift binnen een mum van tijd opgezet, vaak nog geen vijf minuten. Uw inboedel (of los meubelstuk) wordt vervolgens zorgvuldig ingepakt en gelift. Wanneer de klus geklaard is kunt u ter plekke betalen. Dit kunt u zowel contact als per PIN doen.

Voor bedrijven hebben wij de mogelijkheid om de verhuislift te huren en deze dan per factuur te voldoen, maar dan moet u wel eerst contact hebben gehad met Huurverhuislift.nl

Voordelen bij Huurverhuislift.nl

 • Last minute service
 • Incl. ervaren verhuizer
 • Euro 5 verhuislift
 • Minimale inhuur 1 uur
 • No Cure No Pay
 • Kwaliteit en leveringsgarantie
 • Pin automaat aanwezig
 • Makkelijk, voordelig en snel!

Waarvoor kunt u de verhuislift  o.a. voor huren:

Complete verhuizing Bedden
Witgoed laminaat / tegels Tapijt
Meubels voor op het dakterras Bankstel
Zonnepanelen Bouwmateriaal
Tafel Bouwafval etc. etc…

Kwaliteit en leveringsgarantie

Onze verhuislift in Maasmechelen en omgeving is zowel voor de zakelijke – als voor  particuliere klanten al in te huren  vanaf  1 uur.

Geen extra bijkomende kosten bij de huur van onze verhuislift , gewoon duidelijke prijsafspraken .

Waarom u juist een verhuislift bij ons huurt:

 • Als u een verhuislift huurt is dit inclusief een vakkundige operator/verhuizer die u meehelpt met verhuizen en inclusief brandstof.
 • Al onze prijzen zijn inclusief BTW.
 • Wij verhuren verhuisliften met een groot draaibaar en uitklapbaar draaiplateau, belastbaar tot wel 400 KG.
 • De verhuisliften die wij verhuren komen tot wel 27 meter hoog, dit is 8 of 9 verdiepingen (afhankelijk hoe de gehuurde verhuislift komt te staan).
 • Wij verhuren meerdere, krachtige Böcker verhuisliften die klaar staan om u te helpen dus ook voor spoed en last-minute kunt u bij ons terecht voor het huren van een verhuislift.
 • Wij hebben zeer veel ervaring en kennis op het gebied van het verhuren en bedienen van verhuisliften, wij behandelen uw spullen verantwoord en met de grootste zorg.
 • Snelle op en afbouwtijd, wij kunnen in 5 minuten gereed staan met de gehuurde verhuislift.
 • Uiteraard, op onze verhuisliften die wij verhuren nemen wij standaard zonder extra kosten de benodigde materialen mee, zoals bijvoorbeeld spanbanden, gereedschap en als extra service ook meubelhondjes, seal en verhuislift dekens om de meubels te beschermen wanneer wij deze met onze verhuislift transporteren.

Kortom  alles wat door het raam past kunnen wij met onze verhuislift liften
(t/m 400 kilo en 27 meter hoog, 8e verdieping)

 

Contact voor een verhuislift in Maasmechelen en omgeving

Voor een vrijblijvende prijsberekening op maat, voor het huren van een verhuislift, kunt u uw telefoonnummer achterlaten, wij bellen uiterlijk binnen een werkdag terug.

Neem contact met ons op voor het huren van een verhuislift in Maasmechelen en omgeving.

Benieuwd naar wat een ladderlift huren in Maasmechelen kost? kijk dan bij services en tarieven of vul dan hier het offerteformulier in en specificeer uw wensen. Wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met u op voor een vrijblijvende offerte op maat. Meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen om direct een verhuislift te huren via ons telefoon nummer: T. 088-6185300 of stuur een e-mail naar info@huurverhuislift.nl.